
אפייה
עוגיות חלבון חמאת בוטנים

ערכים תזונתיים
120 קלוריות
אנרגיה
4.6 גרם
חלבון
5 גרם
פחמימה
3.7
שומן
מצרכים
80 גרם שיבולת שועל
2 סקופים אבקת חלבון בטעם וניל ALLIN
120 גרם חמאת בוטנים טבעית
60 גרם רסק תפוחים\ 1 יחידה בננה מרוסקת
2 כפות דבש
אופן הכנה
חממו תנור ל-180 מעלות.
ערבבו בקערה את המרכיבים היבשים – שיבולת השועל ואבקת החלבון.
בקערה נפרדת, ערבבו את המרכיבים הרטובים – חמאת הבוטנים, רסק התפוחים והדבש.
ערבבו בין שתי הקערות, עד לקבלת מרקם בצקי אחיד.
גלגלו את הבצק לכדורים, והניחו אותם על נייר אפייה.
מעכו את הכדורים (ניתן באמצעות מזלג) לצורה של עוגיה, ואפו בתנור למשך כ-10-12 דקות.