דילוג לתוכן

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה

מאמר: עוגת חלבון דאבל שוקולד

עוגת חלבון דאבל שוקולד ALLIN

אפייה

עוגת חלבון דאבל שוקולד

עוגת חלבון דאבל שוקולד ALLIN

20 פרוסות

ערכים תזונתיים


לפרוסה: 136 קלוריות

אנרגיה

6 גרם

חלבון

15 גרם

פחמימה

5.9

שומן

מצרכים


250 גרם שיבולת שועל

2 סקופים של אבקת חלבון בטעם שוקולד ALLIN

80 גרם קקאו

60 גרם שמן קוקוס

3 ביצים

200 מ"ל מים

100 גרם דבש

1 כפית אבקת אפיה

לציפוי-50 גרם קוביות שוקולד חלב ללא סוכר

תוספת- חטיף חלבון פראוד בטעם דאבל שוקולד

אופן הכנה


1

הפעילו תנור על 180 מעלות.

2

ערבבו את כל המצרכים בקערה עד למרקם אחיד.

3

שפכו את הבלילה לתבנית משומנת (בספריי או מרוחה בשמן).

4

אפו בתנור למשך כ-20 דקות או עד שקיסם שהונח בעוגה יוצא ממנה נקי.

5

המיסו במיקרוגל את קוביות השוקולד שמיועדות לציפוי, בפולסים של 30 שניות חימום.

6

מירחו את השוקולד המומס מעל העוגה, ובתיאבון!