
אפייה
עוגת חלבון דאבל שוקולד

20 פרוסות
ערכים תזונתיים
לפרוסה: 136 קלוריות
אנרגיה
6 גרם
חלבון
15 גרם
פחמימה
5.9
שומן
מצרכים
250 גרם שיבולת שועל
2 סקופים של אבקת חלבון בטעם שוקולד ALLIN
80 גרם קקאו
60 גרם שמן קוקוס
3 ביצים
200 מ"ל מים
100 גרם דבש
1 כפית אבקת אפיה
לציפוי-50 גרם קוביות שוקולד חלב ללא סוכר
תוספת- חטיף חלבון פראוד בטעם דאבל שוקולד
אופן הכנה
הפעילו תנור על 180 מעלות.
ערבבו את כל המצרכים בקערה עד למרקם אחיד.
שפכו את הבלילה לתבנית משומנת (בספריי או מרוחה בשמן).
אפו בתנור למשך כ-20 דקות או עד שקיסם שהונח בעוגה יוצא ממנה נקי.
המיסו במיקרוגל את קוביות השוקולד שמיועדות לציפוי, בפולסים של 30 שניות חימום.
מירחו את השוקולד המומס מעל העוגה, ובתיאבון!