
אפייה
פיצת חלבון

4 חתיכות
ערכים תזונתיים
156 קלוריות
אנרגיה
10 גרם
חלבון
10 גרם
פחמימה
8.2
שומן
מצרכים
2 ביצים
30 גרם קמח שקדים
40 גרם שיבולת שועל
60 מ"ל חלב דל שומן / משקה שקדים
60 גרם גבינה צהובה דלת-שומן
2 כפות רוטב פיצה/עגבניות
1 כפית מלח
אופן הכנה
ערבבו בבלנדר/מעבד מזון את כל המרכיבים (למעט רוטב הפיצה והגבינה), עד לקבלת מרקם אחיד של בצק.
רססו/מרחו שמן על מחבת, והדליקו את הלהבה על אש בינונית.
שפכו את הבצק אל המחבת, והפכו אותו כשהתחתית נעשית אפויה.
גרדו את הגבינה הצהובה.
מרחו את הרוטב על הבצק, ופזרו את הגבינה ותוספות לבחירתכם.
אפו בתנור על 180 מעלות למשך כ-8-10 דקות, או עד שהגבינה נמסה לגמרי.