
אפייה
פרנץ' טוסט חלבון

ערכים תזונתיים
566 קלוריות
אנרגיה
53 גרם
חלבון
47 גרם
פחמימה
16.8
שומן
מצרכים
1 סקופ של אבקת חלבון בטעם וניל ALLIN
4 פרוסות לחם דגנים קל
100 מ"ל חלב
2 ביצים
1/2 כפית אבקת אפייה
מעט קינמון
אפשרויות לתוספת : חטיף חלבון בטעם ונילה קראנצ׳/שוקולד לבן עוגיות, תותים, אוכמניות, מייפל.
אופן הכנה
ערבבו בבלנדר את סקופ החלבון ביחד עם החלב.
הוסיפו את השייק לקערה שבה הביצים, אבקת האפייה והקינמון, וערבבו היטב.
חממו מחבת על אש בינונית, ושמנו אותה בעזרת ספריי שמן/מריחה קלה של שמן.
טבלו כל פרוסת לחם בבלילה, בשני הצדדים שלה, וטגנו במחבת.
כשהצד התחתון נאפה, הפכו את הפרוסה וטגנו את הצד השני.
ניתן לפזר ממתיק/סירופ מייפל מעל הפרוסות המוכנות.