
אפייה
קאפקייקס חמאת בוטנים- שוקולד

10 מנות
ערכים תזונתיים
104 קלוריות
אנרגיה
4.9 גרם
חלבון
7.8 גרם
פחמימה
15
שומן
מצרכים
60 גרם חמאת בוטנים
1 סקופ אבקת חלבון בטעם וניל ALLIN
120 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
אופן הכנה
רססו/מרחו תבנית של מאפינס בשמן.
ערבבו בקערה את חמאת הבוטנים ואבקת החלבון.
המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל, בפולסים של 30 שניות, עד להמסה מלאה.
שפכו כפית של שוקולד מומס לכל אחת מתבניות המאפינס, והקפיאו למשך כרבע שעה, עד שהשוקולד מתקשה.
לאחר ההקפאה, הוסיפו לכל תבנית כפית אחת של תערובת חמאת הבוטנים והחלבון, ושטחו אותה.
כסו כל מאפין בעוד שוקולד מומס (כ-2 כפיות), והקפיאו למשך כ-20 דקות.