מאמר: לחם בננה ואגוזים

בריאות
לחם בננה ואגוזים

זמן הכנה: 11 דקות | כמות מנות: 12
ערכים תזונתיים
82 קלוריות
אנרגיה
7 גרם
חלבון
7 גרם
פחמימה
2.6
שומן
מצרכים
2 יחידות בננה
200 מ"ל חלב דל שומן / משקה סויה / משקה שקדים
80 גרם שיבולת שועל
2 חלבוני ביצה
2 סקופים של אבקת חלבון בטעם וניל PROUD
1/2 כפית קינמון
1 כפית אבקת סודה לשתייה
2 כפות ממתיק טבעי
6 יחידות אגוזי מלך מרוסקים
אופן הכנה
חממו תנור על 180 מעלות.
טחנו את שיבולת השועל למרקם של קמח באמצעות בלנדר.
בקערה גדולה ערבבו יחד את קמח שיבולת השועל, הממתיק, הסודה לשתייה והקינמון.
הוסיפו את שתי הבננות לקערה, ומעכו אותן היטב באמצעות מזלג.
הכניסו פנימה את שברי אגוזי המלך, והוסיפו את החלב וחלבוני הביצה. ערבבו היטב.
רססו/מרחו בשמן תבנית של אינגליש קייק, ושפכו את הבלילה לתוכה.
אפו בתנור למשך 20 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי מהעוגה.