אבקת חלבון תוצרת חוץ בהתאמה לטעם הישראלי

אבקת חלבון תוצרת חוץ בהתאמה לטעם הישראלי

אבקת חלבון תוצרת חוץ בהתאמה לטעם הישראליבעוד ישנם צרכנים שאוהבים מותגים מחו"ל (באוכל ובשתייה), גם ישנם אלו שנותנים עדיפות לאלו הישראלים. הסיבה? בעיקר הטעם. ישנם שלל מוצרים שצברו הצלחה רבה בחו"ל, אך הישראלים מקבלים אותם בתגובות צוננות. אותם מוצרים לא תמיד עוברים התאמה לטעם הישראלי, לדפוסי הצריכה ולהרגלי הבריאות של הקהל המקומי.

כשאתם רוכשים אבקת חלבון תוצרת חוץ, אתם לא בהכרח רוכשים מוצר שלא נגעה בו יד ישראלית. אבקות החלבון שלנו, הן אבקות שאמנם מיוצרות בחו"ל בסטנדרט המחמיר והקפדני ביותר, אך הכל בהתערבות ישראלית והתאמה מלאה לקהל המקומי. המוצרים שלנו מיוצרים במפעלים מובילים, כאשר כל מוצר שלנו, מחטיף החלבון ועד אבקת החלבון, עובר בדיקות איכות מקיפות. 

אבקת חלבון תוצרת חוץ מתאימה גם לכם

איך מסבירים את הכישלון של דאנקן דונטס, KFC וסטארבאקס בישראל? אמנם לא ניתן להצביע על סיבה אחת ספציפית, אך ברור, כי ישנם פערים בין התרבויות ובין הטעם שאוהבים הישראלים ובין טעמם של האמריקאים. דומה הדבר עם אבקת חלבון תוצרת חוץ שלא מעורבת בתהליך הפקתה נציגות ישראלית. אם התנסתם באבקות חלבון תוצרת חוץ, אתם לבטח מודעים לכך שישנם פערי טעם בין האבקות השונות. לעתים, ישנם מתאמנים שמעדיפים לוותר על שתיית שייק החלבון רק בגללה טעמה של האבקה.

החברה שלנו לעומת זאת, המתמחה בפיתוח ובשיווק חטיפי חלבון ואבקות חלבון, שמה את הדגש על מוצרים בהתאמה מלאה לשוק המקומי. אנו מאמינים כי לא רק איכות החלבון חשובה, אלא גם טעמו של השייק שלבסוף אתם שותים לאחר האימון האינטנסיבי שלכם. טעם טוב ומפנק הוא זה שיחזיר אתכם שוב ושוב אל האבקה, ויספק לכם רגעים מזינים, טעימים ומפנקים. את האבקות שלנו ניתן לרכוש בטעמי שוקולד, בננה וקרם עוגיות. 

אז מהו התהליך שעוברת האבקה עד שהיא מגיעה אל המדף?

בסופו של דבר, אתם רוכשים מוצר מוגמר – אבקת חלבון איכותית בטעמים שונים. מאחורי אותה אריזה אטרקטיבית המכילה בתוכה את אבקה, תקופה ארוכה של פיתוח, מחשבה, יצירתיות, בדיקות והתאמות של טעם ואיכות. באבקת החלבון, זו שאתם צורכים אולי ממש ברגעים אלו, הושקעו מאמצים רבים על מנת להנגיש לכם את התוצר האיכותי, הטעים והמזין ביותר. אבקות החלבון שלנו, יחד עם כל המוצרים השונים, מיוצרים במיטב המפעלים ברחבי העולם. 

קיצורי דרך עבורנו הם לא אופציה, ואנו שמים את הדגש על דיוק ויסודיות בכל שלב בדרך – הקפדה מלאה על איכות בכל שלב בייצור, תנאי ייצור ותנאי אחסנה ומעל לכל: שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר  – הכל בכדי לספק לכם את מנת החלבון האיכותית ביותר. 

גם עם אבקות תוצרת חוץ – התאמה לטעם הישראלי

ישנם אינספור תקדימים על מוצרים "מנצחים" שעשו עלייה לישראל, אך לא הצליחו לקלוע לטעם המקומי. אותם מוצרים אגב, הצליחו במדינות אירופה ואמריקה, אך הטעם הישראלי כידוע מאד ספציפי. לכן, עם פיתוח של אבקות חלבון, לא חשוב לשים את הדגש אך ורק על איכות החלבון (כמו עם אבקות עם חלבוני איזולט), אלא גם על טעם האבקה.

ספורטאים ומתאמנים, שצורכים את אבקת החלבון ומפיקים ממנה שייקים, צורכים אותה לעיתים על בסיס יומי. אבקה לא טעימה היא לא אבקה שניתן לצרוך אותה לאורך זמן, ובמידה רבה מתפספסת כך המטרה – לאפשר למתאמנים לצרוך חלבון איכותי, לצד גיוון טעים לתפריט הדיאטה הקבוע. אבקות החלבון שלנו מותאמות לקהל הישראלי באיכות ובעיקר בטעם. התנסו גם אתם באחת האבקות שלנו  וצרו לעצמכם שייק תוך ערבוב האבקה בנוזל החביב עליכם.