מתכונים מעולים לשייק עם אבקות חלבון

מתכונים מעולים לשייק עם אבקות חלבון

מתכונים מעולים לשייק עם אבקות חלבון

אבקות חלבון איזולט - מה מייחד אותן?

מתכונים מעולים לשייק עם אבקות חלבון

לא באמת צריך להוסיף מילה על חשיבות צריכת החלבון. כמתאמנים בחדרי כושר אתם רוצים לספק לגופכם את כמות החלבון היומית המומלצת. לצד ארוחות עשירות בחלבון, המבוססות על גבינות, דגים ובשר, ניתן לגוון מדי פעם וליהנות משייק חלבון איכותי.

מתכונים מעולים לשייק עם אבקות חלבון

האבקות שלנו מוצעות בטעמים שונים, הכוללים שוקולד, בננה וקרם עוגיות. רגע לפני שגם אתם רצים להכין את השייק היומי שלכם, לפניכם מספר מתכונים מזינים, טעימים, קלים ופשוטים, שתוכלו להכין תוך שניות עם אבקות החלבון של allin. שימו לב, כי תוכלו להשתמש בכל נוזל שתרצו: 

  • מים
  • חלב פרה
  • חלב שקדים / סויה / שיבולת שועל
  • מיץ תפוזים ועוד…

1. שייק של אוכמניות ופירות יער / תותים

אחד הדברים המשמחים ביותר בחורף הינו שובם של התותים ושל פירות היער. תוספת הפרי נותנת לשייק "גוף"והופכת אותו לפינוק אידיאלי. אז איך מכינים?

  • כוס של נוזל מועדף עליכם
  • כוס של אוכמניות + פירות יער / כוס תותים
  • המתקה לפי הטעם באמצעות סילאן טבעי / מייפל טבעי
  • 2 כפות של אבקת חלבון בטעם בננה

2. שייק חלווה

היתרון של שייק זה, הינו האפשרות להכין אותו בכל השנה הודות לזמינות החומרים. מדובר על פינוק מושלם לחובבי החלבה.

  • כוס נוזל מועדף עליכם (עדיפות לחלב על כל סוגיו)
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 2 כפות של דבש או סילאן
  • 1 בננה (עדיפות לבננה קפואה)
  • 2 כפות אבקת חלבון בטעם בננה

3. שייק חמאת בוטנים

טעם נוסף לשייק החלבון שלכם יכול להיות חמאת בוטנים. איך תכינו אותו?

  • כוס של נוזל (שוב, עדיפות לחלב ולא למיץ תפוזים לדוגמא)
  • 2 כפות של חמאת בוטנים טבעית בלבד (לא ממותקת)
  • 1 בננה (עדיף שתהיה קפואה)
  • 2 כפות דבש או סילאן טבעי
  • 2 כפות של אבקת חלבון בטעם בננה
  • לא חובה – חופן של בוטנים קלופים קצוצים דק

4. שייק שוקולד מושחת

אל דאגה, אתם לא באמת אוכלים ארוחה אסורה, אלא שמה שהופך את השייק למושחת הוא הטעם השוקולדי העמוק. איך מכינים אותו?

  • כוס נוזל (עדיפות לחלב עם טעם נייטרלי)
  • 2 כפות של אבקת חלבון בטעם שוקולד
  • 2 כפות סילאן טבעי
  • חופן של דובדבנים קפואים
  • 1 כף קקאו הולנדי מופחת שומן
  • חצי כוס קרח

מדוע לא כדאי להתפשר על טעם השייק?

טיפ קטן מאיתנו. המוטיבציה לשתיית שייק חלבון היא כמובן אספקה של חלבון איכותי. לעתים, ישנם ספורטאים ומתאמנים שלא מעניקים חשיבות רבה לטעם השייק והדבר האחרון שמעניין אותם הוא מידת ההנאה ממנו. אנו מאמינים, כי על מנת שתוכלו להתמיד ולהמשיך לצרוך את אבקת החלבון, אתם חייבים ליהנות מהשייק המופק ממנה. לעתים, הפער בין שייק טעים לבין שייק לא טעים הוא המתכון. 

שייק החלבון כחלק מהצריכה היומית, ולא כתוספת

כמו כן, עליכם לזכור, כי באמצעות שייק החלבון, אתם משלימים את הצריכה היומית שלכם. חשוב לציין זאת, מאחר ולא אחת ישנו בלבול ונטיה לבצע הבדלה בין החלבון שצורכים מהמזון לבין זה הנצרך באמצעות אבקה או חטיפים גדושים בחלבון. הגוף בסופו של דבר מקבל את החלבון, כאשר לא ממש מעניין אותו מהו מקורו (בכל הקשור לכמות הצריכה היומית כמובן). לכן, במידה ואתם שותים שייק, הכניסו את סך החלבון לחישוב הצריכה היומית. צריכת יתר לא מיטיבה עמכם ובכמויות גבוהות היא אף עלולה להזיק.