
ערכים תזונתיים/ 1 מנה
- 82 קלוריות אנרגיה
- 7 גרם חלבון
- 7 גרם פחמימה
- 2.6 גרם שומן
מצרכים
- 2 יחידות בננה
- 200 מ"ל חלב דל שומן/ משקה סויה / משקה שקדים
- 80 גרם שיבולת שועל
- 2 חלבוני ביצה
- 2 סקופים של אבקת חלבון בטעם וניל PROUD
- 1/2 כפית קינמון
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 2 כפות ממתיק טבעי
- 6 יחידות אגוזי מלך מרוסקים
אופן הכנה
- חממו תנור על 180 מעלות.
- טחנו את שיבולת השועל למרקם של קמח באמצעות בלנדר.
- בקערה גדולה ערבבו יחד את קמח שיבולת השועל, הממתיק, הסודה לשתייה והקינמון.
- הוסיפו את שתי הבננות לקערה, ומעכו אותן היטב באמצעות מזלג.
- הכניסו פנימה את שברי אגוזי המלך, והוסיפו את החלב וחלבוני הביצה. ערבבו היטב.
- רססו/מרחו בשמן תבנית של אינגליש קייק, ושפכו את הבלילה לתוכה.
- אפו בתנור למשך 20 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי מהעוגה.