ערכים תזונתיים/ עוגיה
- 120 קלוריות אנרגיה
- 4.6 גרם חלבון
- 5 גרם פחמימה
- 3.7 גרם שומן
מצרכים
- 80 גרם שיבולת שועל
- 2 סקופים אבקת חלבון בטעם וניל PROUD
- 120 גרם חמאת בוטנים טבעית
- 60 גרם רסק תפוחים\ 1 יחידה בננה מרוסקת
- 2 כפות דבש
אופן הכנה
- חממו תנור ל-180 מעלות.
- ערבבו בקערה את המרכיבים היבשים – שיבולת השועל ואבקת החלבון.
- בקערה נפרדת, ערבבו את המרכיבים הרטובים – חמאת הבוטנים, רסק התפוחים והדבש.
- ערבבו בין שתי הקערות, עד לקבלת מרקם בצקי אחיד.
- גלגלו את הבצק לכדורים, והניחו אותם על נייר אפייה.
- מעכו את הכדורים (ניתן באמצעות מזלג) לצורה של עוגיה, ואפו בתנור למשך כ-10-12 דקות.