8 פרוסות
ערכים תזונתיים / 1 פרוסה
- 244 קלוריות אנרגיה
- 9.75 גרם חלבון
- 13.8 גרם פחמימה
- 17 גרם שומן
מצרכים
- 80 גרם קמח שקדים
- 70 גרם אבקת קקאו
- 1 סקופ אבקת חלבון בטעם שוקולד PROUD
- 2 כפיות אבקת אפיה
- קורט מלח
- 120 גרם חמאת שקדים
- 2 כפות שמן קוקוס
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות דבש
- 2 כפות חלב דל שומן / משקה סויה
- אפשרות לתוספת מעל – חטיף חלבון בטעם שוקולד פאדג׳
אופן הכנה
- חממו תנור על 180 מעלות.
- ערבבו את המצרכים היבשים בקערה אחת, ואת המצרכים הנוזליים בקערה נפרדת.
- אחדו את שתי הקערות ולערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד ועיסתי.
- הכינו תבנית אפיה משומנת (באמצעות ספריי שמן או מריחה קלה של שמן), ושפכו את הבלילה עד למחצית מגובהה.
- אפו בתנור למשך 20 דקות, והניחו לעוגה להתקרר.