
20 פרוסות
ערכים תזונתיים/ 1 פרוסה
- 136 קלוריות אנרגיה
- 6 גרם חלבון
- 15 גרם פחמימה
- 5.9 גרם שומן
מצרכים
- 250 גרם שיבולת שועל
- 2 סקופים של אבקת חלבון בטעם שוקולד PROUD
- 80 גרם קקאו
- 60 גרם שמן קוקוס
- 3 ביצים
- 200 מ"ל מים
- 100 גרם דבש
- 1 כפית אבקת אפיה
- לציפוי-50 גרם קוביות שוקולד חלב ללא סוכר
- תוספת- חטיף חלבון פראוד בטעם דאבל שוקולד
אופן הכנה
- הפעילו תנור על 180 מעלות.
- ערבבו את כל המצרכים בקערה עד למרקם אחיד.
- שפכו את הבלילה לתבנית משומנת (בספריי או מרוחה בשמן).
- אפו בתנור למשך כ-20 דקות או עד שקיסם שהונח בעוגה יוצא ממנה נקי.
- המיסו במיקרוגל את קוביות השוקולד שמיועדות לציפוי, בפולסים של 30 שניות חימום.
- מירחו את השוקולד המומס מעל העוגה, ובתיאבון!