10 מנות
ערכים תזונתיים
- 104 קלוריות אנרגיה
- 4.9 גרם חלבון
- 7.8 גרם פחמימה
- 15 גרם שומן
מרכיבים
- 60 גרם חמאת בוטנים
- 1 סקופ אבקת חלבון בטעם וניל PROUD
- 120 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
אופן הכנה
- רססו/מרחו תבנית של מאפינס בשמן.
- ערבבו בקערה את חמאת הבוטנים ואבקת החלבון.
- המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל, בפולסים של 30 שניות, עד להמסה מלאה.
- שפכו כפית של שוקולד מומס לכל אחת מתבניות המאפינס, והקפיאו למשך כרבע שעה, עד שהשוקולד מתקשה.
- לאחר ההקפאה, הוסיפו לכל תבנית כפית אחת של תערובת חמאת הבוטנים והחלבון, ושטחו אותה.
- כסו כל מאפין בעוד שוקולד מומס (כ-2 כפיות), והקפיאו למשך כ-20 דקות.