משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 180 שקלים

עוגת חלבון דאבל שוקולד

20 פרוסות

ערכים תזונתיים/ 1 פרוסה

  • 136 קלוריות אנרגיה
  • 6 גרם חלבון
  • 15 גרם פחמימה
  • 5.9 גרם שומן

מצרכים

  • 250 גרם שיבולת שועל
  • 2 סקופים של אבקת חלבון בטעם שוקולד PROUD
  • 80 גרם קקאו
  • 60 גרם שמן קוקוס
  • 3 ביצים
  • 200 מ"ל מים
  • 100 גרם דבש
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • לציפוי-50 גרם קוביות שוקולד חלב ללא סוכר
  • תוספת- חטיף חלבון פראוד בטעם דאבל שוקולד

אופן הכנה

  1. הפעילו תנור על 180 מעלות.
  2. ערבבו את כל המצרכים בקערה עד למרקם אחיד.
  3. שפכו את הבלילה לתבנית משומנת (בספריי או מרוחה בשמן).
  4. אפו בתנור למשך כ-20 דקות או עד שקיסם שהונח בעוגה יוצא ממנה נקי.
  5. המיסו במיקרוגל את קוביות השוקולד שמיועדות לציפוי, בפולסים של 30 שניות חימום.
  6. מירחו את השוקולד המומס מעל העוגה, ובתיאבון!
שתפו כדי שלכולם יהיה בריא וטעים Proud Instagram Proud Facebook