משלוח חינם עד הבית בקנייה מעל 180 שקלים

3 דקות תזונה

קדימה, למטבח: מתכונים עם אבקת חלבון וניל

את התואר "מאסטרים בהכנת שייק חלבון" הרווחתם בכבוד! ואת תואר הדוקטור להכנת מטעמים נוספים עם אבקת חלבון וניל? תוכלו לקבל ממש בקרוב. את אבקות החלבון שמשמשות אתכם בעיקר להכנת משקאות, תוכלו להוסיף למגוון מנות מפנקות ובריאות (!), שהכנתן מותנית בעשר אצבעות ואפס טכניקה. במקום לחפש קינוחים בריאים, למה שלא תכינו אותם בעצמכם?  גלידת יוגורט ביתית […]

מתכונים עם אבקת חלבון וניל

את התואר "מאסטרים בהכנת שייק חלבון" הרווחתם בכבוד! ואת תואר הדוקטור להכנת מטעמים נוספים עם אבקת חלבון וניל? תוכלו לקבל ממש בקרוב.

את אבקות החלבון שמשמשות אתכם בעיקר להכנת משקאות, תוכלו להוסיף למגוון מנות מפנקות ובריאות (!), שהכנתן מותנית בעשר אצבעות ואפס טכניקה.

במקום לחפש קינוחים בריאים, למה שלא תכינו אותם בעצמכם? 

גלידת יוגורט ביתית – בריאה, טעימה ומרעננת!

אם אם אתם מחפשים מתכונים המכילים חלבון – הגעם למקום הנכון. יש סיבה מדוע גלידות לא נכללות בתפריט התזונה שלכם: הן עשירות בשומן (בכל זאת, שמנת מתוקה), וכמות הסוכר בהן רחוקה מלהיות סבירה (וזאת עוד לפני שדיברנו על התוספות).

אלו ביניכם שמגדירים עצמם "חובבי גלידות", ישמחו מאד על המתכון הבא שעונה על ההגדרה "טעים, בריא ועשיר בחלבון".

מצרכים:

4 גביעים של יוגורט יווני (עדיפות ל-7% שומן)

5 כפות מייפל טבעי 

1/2 כפית קינמון (לא חובה, אם כי מוסיף המון!)

חופן פקאנים / שקדים קלויים – מוסיפים מרקם ו"עניין" לגלידה

1 כפית תמצית וניל איכותית 

1 כף אבקת חלבון וניל 

אופן ההכנה:

ערבבו היטב בקערה את כל המרכיבים, ולאחר מכן העבירו למקפיא ל-4 שעות לפחות. לפני האכילה, מומלץ להפשיר כ-10 דקות מחוץ למקפיא. 

קרפ צרפתי (כן, כמו זה שנמכר בקניונים, רק בריא הרבה יותר)

אין ילד ישראלי שלא גדל על הריח והטעם של הקרפ הצרפתי שנמכר בקניונים. יתרונו היחיד של הפינוק הצרפתי  הוא הטעם המעולה. והחסרונות? מנה עתירת סוכר ושומן שרחוקה מלהיות בריאה, ובעיקר מלהתאים לתפריטיהם של מתאמנים. לפניכם, מתכון לגרסה בריאה של המנה האהובה:

מצרכים:

1/2 כוס קמח שקדים

1/2 כוס קמח כוסמין / כוסמת / שיבולת שועל

3 כפות מייפל טבעי / סילאן טבעי

3/4 כוס מים

1 כפית תמצית וניל איכותית

1 ביצה

1 כף שטוחה שמנת חמוצה / יוגורט 

1 כף אבקת חלבון וניל (למתכון זה תחמיא גם אבקה בטעם שוקולד לבן)

תוספות אפשריות למילוי הקרפ:

חמאת בוטנים טבעית

חמאת שקדים טבעית

חמאת אגוזי לוז

סילאן / מייפל / דבש

פירות טריים 

אופן ההכנה: 

  • טרפו את הביצה עם המייפל, וניל ושמנת/יוגורט. הוסיפו את כל המצרכים היבשים וטרפו היטב. לבסוף, הוסיפו את המים (שימו לב כי יתכן שתצטרכו פחות מהכמות המצוינת, כך שכדאי להוסיפם בהדרגה). 
  • חממו מחבת עם כפית שמן/מחאה והעבירו באמצעות מצקת מעט מהבלילה. על מנת לקבל קרפ קלאסי, יש להקפיד על מעט בלילה שתיצור שכבה דקה ככל הניתן. טגנו כחצי דקה על כל צד. 


עד כה רק שקשקתם את האבקה? מעתה, תוכלו לערבב אותה עם מצרכים נוספים בקערה, ולהכין לעצמכם מתכונים שיוכלו להשתלב עם התזונה שלכם. למידע נוסף אודות יתרונותיה וערכיה של אבקת חלבון וניל, אתם מוזמנים להתרשם מהמידע באתר או לפנות אלינו – 1-700-50-79-79

שתפו כדי שלכולם יהיה בריא וטעים Proud Instagram Proud Facebook

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Proud Close