דילוג לתוכן

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה

תמונה קבועה

מה באמת טוב לאכול?

במאמר זה אציג כיצד ניתן לעלות במשקל ובמסת השריר, תוך הסתמכות על מחקרים מדעיים ומידע מהימן. משקל מורכב מפרמטרים רבים ולכן לפעמים התייחסות לגורם אחד בלבד יכולה להטעות ולגרום גם לחוסר מוטיבציה. אם נבדוק מקרוב, המספר שאתם רואים על המודד כאשר אתם נשקלים כולל בתוכו: שומן, שריר, נוזלים, איברים ועצמות. הפרמטרים הדינאמיים כאן יהיו בעיקר שלושת הראשונים, כאשר אנו עולים במשקל אנו נעלה בעיקר במסת השריר, נוזלים ושומן.

כתבות נוספות

חטיפי חלבון ונילה קרנץ' עם קוקוס ושקדים בהכנה ביתית

4 חטיפים ערכים תזונתיים 130 קלוריותאנרגיה 8 גרםחלבון 2 גרםפחמימה 9 גרםשומן מצרכים 1 סקופ אבקת חלבון בטעם וניל PROUD 15 גרם שבבי קוקוס 15 גרם שקדים 1 כף חמאת שקדים 2 כפות קמח שקדים 100...

לקרוא עוד

בצק חלבון שוקולד ציפ'

ערכים תזונתיים 266 קלוריותאנרגיה 28 גרםחלבון 16 גרםפחמימה 10 גרםשומן מצרכים 1 סקופ חלבון בטעם וניל PROUD 1 כף קמח שקדים 2 כפות רסק תפוחים 1 כפית חלב דל שומן / משקה שקדים 15 גרם שוקולד...

לקרוא עוד